Üretim Tesisi






Üretim
Tesisi






 
İstanbul Çekmeköy'de 1200 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren fabrikamız aşağıdaki üretim hatlarına sahiptir. Üretim hattımızda Karadeniz somonu, ithal somon, levrek, çipura, alabalık, hamsi, uskumru ve palamut gibi balıkların iç çıkarma ve fileto işlemleri yapılmaktadır. Isıl işlem hattımızda levrek çorbası, karides güveç, levrek kavurma güveç ile somon ve levrek köfte ürünleri hazırlanmakta olup, marinasyon alanımızda lakerda ve marine edilmiş karides gibi ürünler üretilmektedir. Füme hattımızda ağırlıklı olarak ithal somon ve Karadeniz somonunu geleneksel yöntemlerle fümeliyoruz. Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda levrek, çipura, uskumru ve palamut füme gibi ürünler de hazırlanabilmektedir. Dondurulmuş ürün grubumuzda dondurulmuş balıklar dondurularak sırlanır. Ayrıca ithal midye, kalamar, karides gibi ürünlerin de ambalajlanması yapılmaktadır. Ürünlerimiz metal dedektörden geçirilerek depolara alınır. Karides işleme hattımızda ülkemiz sularından yakalanan ot karidesleri mekanik olarak işlenmektedir.
 


Kalite&Gıda Güvenliği

Müşterilerimize sağlıklı, hijyenik, kaliteli ve güvenli ürünler sunmak. Yasal Mevzuat ve Yönetmeliklere uygun, hijyenik koşullarda, Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin gereklerini yerine getirerek üretim yapmak. Önleyici yaklaşımları benimseyerek, tedarik zincirinden müşteriye kadar tüm aşamalarda Fiziksel, Kimyasal ve Biyolojik Tehlikelerin kontrolünü sağlamak. Çalışanlarımızın Hijyen ve Sanitasyon Kurallarına uymalarını ve gerekli eğitimleri almalarını sağlamak. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutarak karşılamak. Teknolojik gelişmeleri takip ederek iş verimliliğini sürekli arttırmak. Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerini etkin bir şekilde kullanmak ve sürekli iyileştirmek.
tr_TR